Milyen idős a gyermeked?
[ 1 hetes - 18 éves ]
2010-06-26
0 komment

A csini mami kellékei

Egy, kettő vagy akár több gyermek mellett jóval kevesebb időt tudunk magunkra szánni, mint amikor még kettecskén éldegéltünk a párunkkal. Egy-egy jól megválasztott kellékkel azonban anélkül is csinosak, divatosak lehetünk, hogy órákig pepecselnénk a külsőnkkel.

Színes kendő

Szinte bármilyen öltözetet remekül kiegészít, emellett az arcra tereli a figyelmet, és vékonyítja is azt. Ráadásul távolról se ér olyan nagy veszteség, ha a baba belecsimpaszkodik, mintha az aranyláncoddal tenné ugyanezt.

Csinos, lapos sarkú cipő

Nem túl praktikus tűsarkakon száguldozni a rohangáló gyerekek után. Hordjunk inkább lapossarkút. A választék a balerina cipőktől a mokaszinokon keresztül a szandálokig nagy, mindenki megtalálhatja az egyéniségének megfelelő darabot. Vásárláskor pedig ne az árat nézzük, hanem a minőséget. Ugyan fájhat 10-15 ezer forintot otthagyni a boltban, de ha belekalkuláljuk, hogy kényelmes és tartós darabra tettünk így szert, akkor a végén rájövünk, hogy jó vásárt csináltunk. Vagy nekünk nem számít, hogy fáj-e a lábunk nap végére, vagy hogy míg a 15 000 Ft-os cipőt elnyűjük, addig akár 5-6 pár 3-5 ezer forintos is szétmehet a lábunkon?

Hosszú kardigán

Mit is kapjál fel, mikor az ajtó felé indultok a gyerkőccel? Egy hosszú kardigánt! Jó nagy zsebekkel, melyekbe belesüllyesztheted a cumit, kisautót, papírzsepit, kulcsot. Alatta viselhetsz egyszerű felsőt, azonban ügyelj rá, hogy a kardigánban legyen egy kis nőies rafinéria, például a színe, a gombjai vagy a nyakvonala.

Mintás ruci

Egy jó szabású ruha sok mindent eltakar. Meleg, nyári napokon kényelmesen szellős, továbbá nagy előnye, hogy nem kell azon agyalni, milyen felsőt is vegyél fel hozzá. Egyszerűen csak magadra kapod, és máris csini vagy, indulhatsz a dolgodra. Ha az olyan

A-listás mamiknak, mint Halle Berry, Heidi Klum és Angelina Jolie is megfelel ez a viselet, akkor te se követhetsz el vele nagy hibát.

Nagy napszemüveg

Soha! Már a gondolatától is rosszul vagy? Pedig jól jön, ha a baba végigsírta az éjszakát, és nincs időd, energiád órákig sminkelni a karikákat a szemed alatt.

Képek forrása: flickr.com

 

Cimkék: életmód
Hozzászólások
0db hozzászólás
cache