Milyen idős a gyermeked?
[ 1 hetes - 18 éves ]
2009-08-19
0 komment

A doktor néni, aki mindig veled van

Mikor viheted ki először sétálni a friss levegőre? Mit tegyél, ha szemed fénye székrekedéssel küzd? Hogyan állítsd el az orrvérzését? Milyen kezelés javasolt bárányhimlőre? Lehet, hogy kamasszá serdült lurkód drogozik?

Normális, hogy újszülött gyermeked súlya az első napokban csökken, és nem növekszik? Mikor viheted ki először sétálni a friss levegőre? Mit tegyél, ha szemed fénye székrekedéssel küzd? Hogyan állítsd el az orrvérzését? Milyen kezelés javasolt bárányhimlőre? Lehet, hogy kamasszá serdült lurkód drogozik? …és még hosszú oldalakon keresztül folytathatnánk, mennyi ezekhez hasonló kérdéssel fogod magad szembetalálni gyermeked cseperedése közben.

A rossz hír: nincs egyetlen gyermek se, akinek néha ne csikarna a hasa, aki soha semmilyen fertőzést nem kap el, akit soha egyetlen bogár se csíp meg. A jó hír: felkészülhetsz ezekre az elkerülhetetlen helyzetekre.

Dr. Kovács Ágnes, „A doktor néni könyve” című könyvének 4. átdolgozott, bővített kiadásában praktikus, gyakorlatias tanácsokkal lát el, mondhatni kézen fogva vezet a gyermekedre leselkedő egészségügyi veszélyek útvesztőjében. Nem, ne a betegségek abc szerinti felsorolására számíts, a több évtizedes gyermekorvosi, valamint szülői, nagyszülői tapasztalatokkal is rendelkező szerző csecsemőkortól egészen tinédzserkorig ad világosan megfogalmazott, laikusok számára is érthető útmutatót gyermeked egészségéhez, nem feledkezve meg az életkori fejlődési sajátosságokról – így a beszéd- és erkölcsi fejlődésről sem.

Az Officina '96 kiadó gondozásában megjelent kötetet akkor is nyugodtan felütheted, ha bizonytalan vagy benne, milyen ételeket adhatsz egyéves gyermekednek, de azt is megtudhatod belőle, mit tegyél égési sérülés esetén, és arról is tájékoztatást kapsz, tinédzser lányod milyen fogamzásgátló módszerek közül válogathat.

Akár leendő, akár gyakorló szülő vagy, akár csecsemőkorú még gyermeked, akár kisiskolás, „A doktor néni könyve” családi könyvtárad elengedhetetlen darabja, amihez bármikor bizalommal fordulhatsz, ha kérdéseid támadnak születendő, vagy már javában cseperedő csemetéd egészségével kapcsolatban.

A 4. bővített kiadás megjelent az Officina '96 kiadó gondozásában!

A kötet a book.hu oldalán 15% kedvezménnyel kapható!

Cimkék: egészség
Hozzászólások
0db hozzászólás
cache