Milyen idős a gyermeked?
[ Terhesség kezdete - 18 éves ]
2010-05-30
1 komment

A megdöbbentő igazság! - Nyereményjáték

Mennyit bír el a bababőr? Sajnos azt kell mondanunk, hogy viszonylag keveset. A babák bőrének érzékenysége egyenesen arányos azokkal a veszélyforrásokkal, amik nap mint nap érhetik.

Itt a nyár, és ilyenkor nem csak a napsugarak káros hatásaitól kell kicsinyeinket megóvni, de a pelenkás babák popsijának megfelelő ápolásáról is gondoskodnunk kell. A melegben sokkal könnyebben szaporodnak a baktériumok, nekünk pedig sokkal nehezebb a dolgunk, főleg olyan tekintetben, hogy egy ronda pelenkakiütést megelőzzünk, arról nem is beszélve, hogy ha már megtörtént a baj, a kezelés is sokkal nehezebb és tovább tart. A hőség és az állandó nedves környezet kedvez a baktériumok szaporodásának, így ez komoly veszélyforrást jelent! Óvjuk meg gyermekünket ettől!

Mit tehetünk? Egyrészről a kánikula beálltával, hacsak tehetjük, vegyük le a babáról a pelenkát. Persze, ilyenkor megvan annak az esélye, hogy „baleset” történik, viszont neki is szüksége van arra, hogy kényelmesen és szabadon mozoghasson plusz egy ruhadarab nélkül, ami nem mellesleg nagyon melegíti is. Másrészről fontos, hogy olyan popsivédő krémet, testápolót alkalmazzunk, ami nem zsírosítja a bőrt, nem tömíti el a pórusokat és lehetőleg adalékanyag mentes. Kevés ilyen terméket ismerünk a piacon, viszont nem lehetetlenség a fellelésük. Én gyakorló anyukaként az Albarello készítményeket találtam a legalkalmasabbnak arra, hogy a kisfiam bőrének mindennapos ápolásáról gondoskodjak. Mivel nem csak az ő bőre, de sajnos az enyém is igen érzékeny és fehér, így saját magamon is tesztelhettem ezeket a termékeket, és azt kell mondjam, hogy még nálam is bevált! Nem csak a minőségével, de még az árával is meg vagyok elégedve, ami valljuk be: egy kisgyermeket nevelő családban igenis fontos dolog!

Míg korábban csak internetes rendelés útján vagy védőnőkön keresztül juthattam hozzá Albarello készítményekhez, most már gyógyszertári forgalomban is kaphatók, így nekem is egyszerűbb a dolgom, hiszen bármikor gyorsan pótolhatom a hiányzó készletet országszerte.

Ha kíváncsi vagy te is ezekre a speciálisan gyógyszerészek által kifejlesztett termékekre, akkor ITT megismerkedhetsz velük. Ha pedig szívesen kipróbálnád, akkor JÁTSSZ VELÜNK és nyerj Albarello ajándékcsomagot! Nem kell mást tenned, mint az alábbi kérdésre helyesen válaszolni:


 JÁTÉK

Milyen az ideális popsiápoló krém?

  1. Jó zsíros, hogy minél puhább legyen tőle a popsi bőre!
  2. Nem tömíti el a pórusokat, adalékanyag mentes, gyengéden ápolja a bőrt.
  3. Tökéletes, ha szárítja a bőrt, hiszen a popsi nedves környezete kedvez a baktériumoknak.

 

A megfejtéseket a nyerj@anyuci.hu e-mail címre várjuk. A helyes megfejtők között Albarello ajándékcsomagot sorsolunk ki, melynek tartalma 1db Albarello fürdető krém és 1db Albarello popsivédő krém.

A megfejtések beküldési határideje: 2010. 06. 06.

Cimkék: egészség
Hozzászólások
1db hozzászólás
cache