Milyen idős a gyermeked?
[ Terhesség kezdete - 18 éves ]
2011-12-05
0 komment

A Mesés Shiraz Hotel (X)

A Mesés Shiraz Hotel orientális és mediterrán stílusjegyei 51 szobával, 120 főre alkalmas konferencia központtal a Közel-Kelet és Észak-Afrika hangulatvilágát idézik. Szolgáltatásai a legendás „keleti kényelem” élvezetét nyújtják Egerszalókon, hazánkban egyedülálló módon.


Minden Shiraz lakó részese lehet a mesének, belecsöppenhet az 1001 éjszaka világába, hogy megtapasztalja a hammam, a menta tea vagy éppen a vízipipázás élményét.


Akit vonz az egzotikus szállodák különleges világa, akinek ismerősen cseng országunk egyik legvonzóbb szállodája, a MESÉS SHIRAZ HOTEL****superior neve, új különleges élménnyel gazdagodhat: a BAMBARA Hotel****superior Eger mellett a Bükkben kínálja egy, az európai vendégek által kevéssé ismert terület, Nyugat-Afrika csodáit.

Ha kedve támad, elég 16 kilométert autóznia, hogy eljusson Észak-Afrikából Nyugat-Afrikába, a varázslatok világába, hogy megtapasztalja a Bambara Spa, a fekete afrikai tea vagy éppen a különleges afrikai programok élményét, a Bambara Hotelben, az erdő mélyén Felsőtárkányban, Shiraz szolgáltatásként mindezt ingyenesen.

Jöjjön el egy ÉLMÉNYRE hozzánk!

Shiraz csoport, az ÉLMÉNYHOTELEK szakértője!

Mesés Shiraz Hotel****superior
www.shirazhotel.hu
3394 Egerszalók, Széchenyi u. 31.

Tel: +36-36-574-500
Fax: +36-36-574-505
Email: info@shirazhotel.hu
Cimkék: család
Hozzászólások
0db hozzászólás
cache