Milyen idős a gyermeked?
[ 2 éves - 12 éves ]
2011-06-20
0 komment

A világ leghíresebb mackójáról énekel Zséda

Micimackó legújabb kalandjait hamarosan hazánkban is megtekinthetik az érdeklődők, melynek betétdalát egyik legnépszerűbb énekesnőnk, Zséda adja elő „Az én világom” címmel. Az éppen új albumára készülő énekesnő a dalt Varsóban énekelte fel a produkció klipforgatásán, ahol a munkához öt másik ország énekesnője is csatlakozott, akik saját nyelvükön szintén előadták a művet.

Zséda igazán megtisztelőnek érezte, hogy pont őt választották a munkára, ugyanis a felvételt komoly válogatás előzte meg, a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak kellett megfelelnie. Nagy büszkeséggel töltötte el, hogy egy olyan nagy költségvetésű szuperprodukcióban vehet részt, amely világszerte ismert. A varsói csapat mindenben segített Zsédának, hogy kizárólag a munkára tudjon koncentrálni.

A stúdióból kilépve Adrienn bevallotta: “A forgatás alatt végig kisfiamra gondoltam és neki énekeltem a dalt, így lett igazán érzelmekkel teli a produkció.” A hazai közönség hamarosan egy különleges dalt ismerhet meg, amely leginkább a legfiatalabb Zséda- és Micimackó-rajongóknak szól. Adrienn és kisfia már nagyon várják, hogy a mozikba kerüljön a rajzfilm, és együtt izgulhassák végig a “csacsi öreg medve” kalandjait.

Cimkék: család, szabadidő
Hozzászólások
0db hozzászólás
cache