Milyen idős a gyermeked?
[ Terhesség kezdete - 18 éves ]
2010-03-05
0 komment

Angyali Cipellők (x)

Harmincon felül hajadonnak lenni „furabogár” címkét ragaszt az ember lányára, különösen, ha egy amerikai olasz családban nem ment még férjhez a harmadik X előtt. Az meg külön megbotránkoztató, hogy még az üzleti életbe is beleüti az orrát!


Valentine Roncalli márpedig nem az az ide-az-ujjamra-a-gyűrűt! típus,  elsőszámú szerelme nagyanyja, Teodora cipőkészítő műhelye, ahol kézzel gyártanak szebbnél szebb lábbeliket a férjhez menő hölgyeknek életük nagy napjára. Életét mondhatni teljesen be is tölti a cipellők készítése, ám egy nap betoppan egy férfi az életébe, Roman Falconi étteremtulajdonos személyében, nagyjából akkor, mikor megtudja, hogy a szeretett cipészműhely a csőd szélén áll.

Miközben új kedvesével elmerül a szerelemben, Valentine gőzerővel dolgozik a műhely megmentésén, melynek egyik nagy sarokköve az egyik legmenőbb divatcézár kegyeinek megnyerése, cipőik bejuttatása a karácsonyi kirakatba. Nem egyszerű feladat, főleg, hogy közben szintén rendkívül elfoglalt szerelme mellett is helyt kell állnia. Aztán jön egy nyaralással egybekötött üzleti út Caprira, ahová Roman az ígéretével ellentétben nem követi – viszont Valentine megismerkedik a sármos, talpig férfi Gianlucával…


A katasztrofálisan indult nyaralás teljesen megváltoztatja a harmincas éveit taposó Roncalli lányt – egy új nő érkezik vissza New Yorkba. Sikerül neki megmenteni a haldokló vállalkozást? Mi lesz a kegyeiért versengő férfiakkal? Végül, de nem utolsó sorban, sikerül neki megtalálnia önmagát?

Adriana Trigiani bestsellerének a végére minden kiderül – miközben észrevétlenül tobzódunk az étvágygerjesztő étkekben, borokban és a hamisítatlan olasz temperamentumban. A Kelly Kiadó gondozásában megjelent Angyali Cipellők igazi kellemes, kikapcsoló, magával ragadó mű, ami azért mégis több egy hétköznapi lányregénynél. Aki nem hiszi, olvasson utána!

Cimkék: szabadidő
Hozzászólások
0db hozzászólás
cache