Milyen idős a gyermeked?
[ Terhesség kezdete - 18 éves ]
2010-05-21
13 komment

Bukott szülők klubja

Hajmeresztő weboldalra találtunk a minap a világhálón. Már a neve is sokat sejtető, „Parent fail”, ami magyarul nagyjából annyit tesz, „Bukott szülők”. Sejtettük, hogy a tartalom erősen idegborzoló lesz, de arról fogalmunk se volt, hogy ennyire.

Nem tudni, milyen célzattal hozták létre az oldalt, reméljük nem nevettetni akarnak vele. A képeken és videófelvételeken látható szülői – hogy is fogalmazzuk meg szépen? – melléfogások határozottan a veszélyeztetés kategóriájába tartoznak.

Ugyan akad az oldal tartalmai között egyértelműen mesterségesen létrehozott is, de sajnos a túlnyomó többség valódi, az emberi butaság, hanyagság, gondatlanság elszomorító példája.

Egy-két felvételt mi is leközlünk a szóban forgó blogon találhatók közül, de mindenkit figyelmeztetünk, megdöbbentőek lesznek, annak ellenére, hogy ezek még közelében sincsenek a legdurvábbaknak.

Zárszóként pedig csak annyit: ezzel a cikkel nem a polgárpukkasztás, a biztosíték kiverése a célunk. Csupán úgy érezzük, ha egy vállrándítással elmennénk a tény mellett, hogy ilyen anyák és apák is léteznek, mi se lennénk különbek ezeknél a szülőknél.

 

 Anyuci kicsi lányai

 

 Modern mesekönyv?


 Tánci-tánci mamával...


 Kis édesszájú


 Barátkozzunk!


 Vacsora?

Forrás: parentfail.com

Cimkék: életmód
Hozzászólások
13db hozzászólás
cache