Milyen idős a gyermeked?
[ Terhesség kezdete - 41 hetes terhes ]
2009-10-22
4 komment

Csini kismama

A zsákruhák kora már letűnt. Emlékszünk még a Dallasból Ellie Ewingra, a zsákruha viseletének királynőjére? A  sorozat nézőjének fejében talán egyszer sem futott át, hogy Ellie néni csinos idős nő, sokkal inkább láttuk benne az anyát.


Ketté kell ezt választani? Netán lehetünk csinosak anyaként, kismamaként is? Hát hogyne! Az utóbbi években egész komoly kismamadivat fejlődött ki, magazinok, divatlapok oldalain láthatjuk a csodás, telt, gömbölyű idomokkal rendelkező kismamákat pózolni.

Vissza nem térő alkalom az életünkben ez a kilenc hónap, hiszen valaki csak egyszer tapasztalhatja, milyen a szíve alatt hordott csöppséggel együtt nőni, milyen változásokon megy át közben baba és mama egyaránt. Mindezt célszerű görcsök nélkül megélni, átélni, igazán. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha az ember jól érzi magát a bőrében. Ez pedig akkor érhető el, ha nem kell lemondania a megszokott dolgairól, igényeiről.


Az áldott állapotban is lehet magas sarkú cipőt hordani, persze a választásnál most a kényelem a legfontosabb, ám a kettő nem zárja ki egymást. Sok kényelmes és igazán csinos cipő van az üzletek polcain. Lehet autót vezetni, ha hozzászoktunk, kár elhagyni a mobilitásunkat. Lehet kapni övterelőt, vagy egyszerűen az övet teljesen a pocak alá húzva meg is oldódik a problémánk.

Öltözzünk csinosan, előnyös viselet a pocak felett, mell alatt húzott blúz, vagy ruha, hiszen kiemeli a telt dekoltázst, és a pocak íve is csodálható. Hordjunk bátran kivágott ruhát, hiszen a mellek soha ilyen szépek nem voltak és lesznek, mint ebben a rövid kis időben, élvezzük ki, fürödjünk a csodáló tekintetekben!

Képek forrása: flickr.com

Cimkék: életmód, terhesség
Hozzászólások
4db hozzászólás
cache