Milyen idős a gyermeked?
[ Terhesség kezdete - 24 éves ]
2011-10-31
0 komment

Fakanál, otthonka és négy kerék – Egy háziasszony is lehet biztos a dolgában! (x)

Odaég a rántás, sír a gyerek és kimosott a gép – hányszor esik meg velünk, hogy azt sem tudjuk hol áll a fejünk, annyi a teendő! Aztán jön egy családtag és megjegyzi: „milyen szétszórt vagy mostanában!” Ilyenkor legszívesebben felrobbannánk! Pedig igen is képesek vagyunk egyszerre öt dologra figyelni és flottul levezényelni még a családfő által nyakunkba varrt biztosítóváltást is! Azt hitte, hogy kibabrálhat velem? Hát tévedett! Egy háziasszony is lehet biztos a dolgában!

 

Nem állítom, hogy nem kapott el az ideg, amikor az általam igen nagyra becsült és szeretett férfi megkért rá, intézzem el az autónk biztosítóváltását. Ha már kötelező felelősségbiztosítást kell fizetnünk, hát ússzuk meg minél olcsóbban, mert akkor hízhat egy kicsit a családi perselymalac és esetleg még karácsonyi ajándékra is több jut jövőre. Igaza van. Azonban tudhatná azt is, hogy frászt kapok az ügyintézéstől, rohangálástól és az adminisztrációtól. Az első szívszélütést követően aztán rájöttem: csak azért se babrál ki velem! Egy okos asszony mindent megold: internet és két kattintás, máris ITT termettem! Kiszámoltam, kalkuláltam és megkötöttem, mindezt annyi idő alatt, amíg megfőtt a tészta a levesemben! EZEN a helyen szinte minden papírmunkát elintéztek helyettem, a családi kasszába pedig több ezret spóroltam.

Hogy mit szólt mindehhez a párom? Lesütött szemmel nyugtázta, hogy milyen ügyes vagyok és elkérte az oldal elérhetőségét! Azt hiszem a kollégáinak is oda fogja adni, hiszen ki ne akarná ennyire egyszerűen kézben tartani a dolgokat? Hiába! Minden sikeres férfi mögött, egy nő áll, jelen esetben pedig egy vérprofi és leleményes háziasszony!

 

Cimkék: család
Hozzászólások
0db hozzászólás
cache