Milyen idős a gyermeked?
[ Terhesség kezdete - 18 éves ]
2010-11-12
0 komment

Jólesik a meleg, testnek és léleknek… (x)

Ugyan néha még meg-megmutatja magát egy kis napsugár, de tudjuk jól: nem úszhatjuk meg a hideg, fázós napokat. A hőmérő higanyszála hamarosan mínuszokba kúszik, testünk és lelkünk pedig egyaránt melegségre vágyik.

Naphosszat rohansz, gondoskodsz a családról, neveled a gyereket, ideje egy kicsit magadra is gondolni. Míg a szoba csendje és egy apró gyertya lángja a lelkünkben és szívünkben nyújt némi melegséget, a testünknek ettől több kell. A meleg ruha és forró fürdő mellett szerencsére számos más lehetőség is adódik, amivel a hideg, elgémberedett végtagjainknak enyhülést nyújthatunk, testünkben jó érzést kelthetünk: melegvizes palack, melegítőpárnák, géles melegítőtasak, ágymelegítő… Mind-mind olyan eszköz, mely az egész család számára hasznos lehet.

Tudjuk jól: a szülők nehezen kapcsolódnak ki és fejükben mindig ott motoszkál az az anyai/apai ősi ösztön, mely akaratlanul is óvni és védeni akarja a gyermeket, így most mi sem várjuk el tőletek, hogy csakis magatokra gondoljatok, hiszen a melegség a család minden tagjának jár!

A termoterápiás eszközökkel egyrészről jó közérzetünket javíthatjuk, másrészről pedig, ha mégsem sikerült a betegséget elkerülni, segíthetjük és gyorsíthatjuk a gyógyulást, gyermekek esetében különösen fontos ez. A fülfájás, hasfájás, nátha nagymértékben enyhíthető a melegítőeszközökkel, gyorsan és kényelmesen orvosolhatod a problémát, enyhítheted a fájdalmat, használatuk pedig végtelenül egyszerű.

Egy infralámpa manapság a háztartások elengedhetetlen kelléke, hiszen főleg a téli időszakban hatalmas hasznát vehetjük, akár megfázással, náthával, akár arcüreggyulladással van dolgunk, ráadásul ezeknek a termékeknek a megvásárlásával sem kell túl mélyre nyúlni a pénztárcába, hiszen áruk egy doboz vitaminéval vetekszik.

Tudjuk jól, hogy a mai divat nem kedvez a veséknek, a deréknak, és főleg a fiatal lányok esetében tapasztalható, hogy háttérbe szorítva egészségüket lengébb, szellősebb darabokat hordanak. Számukra a legideálisabb ötlet, akár ajándéknak is, a derékmelegítő, mellyel amellett, hogy bátran hódolnak a divatnak, egészségüket is megőrzik. Természetesen anyukáknak is javasoljuk, hiszen praktikus és igen kedvező árú.

Közeleg a karácsony, gondolj szeretteidre, gyermekeidre és melegítsd meg szívüket olyan ajándékkal, mely hasznos és elengedhetetlen a hideg hónapok átvészeléséhez. Ha pedig ezzel megvagy, relaxálj és élvezd a nyugalmat, masszírozd át tested például egy infrás masszírozóval, add át magad a kényeztetésnek és a szépülésnek az arcszaunával, hiszen az egész évi hajtás után ezt minden szülő megérdemli, te is!

Testednek és lelkednek is jólesik a meleg, készülj fel tehát időben a zord időre és a fagyos mínuszokra, hiszen a tél hamarosan visszautasíthatatlanul ránk köszönt.

Játssz és nyerj egy Géles melegítő tasatkot!

Kattints az R-Med webáruházának honlapjára, és válaszolj az alábbi kérdésekre, hogy tiéd lehessen a Géles melegítő tasak:

Melyik belső szervünk védelmét segíti a derékmelegítő?
1, vese
2, gyomor
3, pajzsmirigy

Milyen problémákra nyújt hatékony megoldást a melegvizes palack?
1, fülfájás, ízületi panaszok, hasfájás
2, torokfájás, tüdőgyulladás, izomláz
3, szívpanaszok

Milyen színben kapható a derékmelegítő?
1, fehér, fekete, szürke
2, vörös, rózsaszín, neonsárga
3, csak fehér


Beküldési cím: nyerj@anyuci.hu

Beküldési határidő: 2011. 11. 26.

 

Cimkék: egészség
Hozzászólások
0db hozzászólás
cache