Milyen idős a gyermeked?
[ Terhesség kezdete - 18 éves ]
2011-02-26
4 komment

Két apa és egy baba

Az extravaganciájáról ismert angol előadót későn, 61 éves korában érték utol az apai örömök. Így nem csoda, ha minden egyes szabad percét családjával tölti. Családjával, mely első ránézésre teljes egészében felrúgja a famíliáról alkotott elképzeléseinket.

Elton John ugyanis az egész világ előtt vállalja, hogy a saját neméhez vonzódik. Nagy örömére 2005-ben frigyre is léphetett párjával, David Furnish kanadai filmessel. 2010. december 25-én pedig tovább bővült a család. Ekkor született meg Zachary Jackson Levon Furnish-John, akit béranya hozott a világra.

A büszke apucik úgy tervezik, hogy a kicsi a jövőben Eltont „apuci”-nak szólítja majd, Davidet pedig „papa”-nak. Nem mindennapi felállás, és sokakban megfogalmazódhat a kérdés, vajon milyen irányelvek mentén nevelgeti majd a két apuka a kicsit?

Elton John nem rejti véka alá a választ, egy nemrégiben készült interjúban azt mondta, hogy „biztos alapokon nyugvó régimódi nevelésben” fogják részesíteni Zacharyt. „Tudom, hogy tekintve az én életformám, ezt nem lesz könnyű megvalósítani, de szeretnénk, ha ő is ugyanolyan normálisan nőne fel [mint mi], és hogy megtanulja értékelni az élet dolgait. Ezért aztán nem áll szándékunkban elkényeztetni – megpróbálunk vidám, felhőtlen gyermekkort biztosítani a számára, szabadságot, szeretetet és stabilitást adni neki.” – részletezte nevelési taktikájukat az énekes, akit Hawaiin fotóztak le a paparazzók, ahol a képeken látható idilli pillanatok ellenére nem pusztán vakációzik szeretteivel, de kétszer fel is lép.

Cimkék:
Hozzászólások
4db hozzászólás
cache