Milyen idős a gyermeked?
2009-07-09
5 komment

Köszöntünk az Anyuci.hu-n!

Kismamák, anyukák, nagymamák, és babára vágyók!

Kisbabát szeretnél? Vagy már gyakorló anyuka vagy? Esetleg boldog nagyiként az unokáid nevelésében segítesz? Akkor jó helyen jársz! Hiszen az Anyuci.hu egy olyan – Magyarországon egyedülálló  – közösségi portál, ahol életed legnagyobb vállalkozásához, legnehezebb kihívásához minden segítséget megtalálsz.

Ezen a  gyerekvállalás nehéz kérdéseit és kételyeit boncolgató, információkban bővelkedő oldalon, mindent megtudhatsz és mindent megkérdezhetsz, itt nem vagy egyedül a gyereknevelés, gyerekvállalás bizony sokszor nehéz pillanataiban.

Kedvedre barátkozhatsz gyakorlott és kezdő szülőkkel, akiktől tanácsokat kaphatsz, vagy akiknek éppen a te segíthetsz a tapasztalataiddal. Eloszlatjuk kételyeidet, miközben sokat megtudhatsz a téged érdeklő dolgokról naponta frissülő magazinunkból, illetve a felhasználók blogjaiból. Indítunk olyan fórumokat is, ahol az azonos életkorú csemeték szülei beszélgethetnek egymással. Folyamatosan bővítjük az adatbázisunkat és cikkeinket, hogy minden fontos kérdésre sor kerüljön, olyanra is, amit a babakönyvekben hiába keresel.

Azonban az Anyuci.hu nemcsak egy újabb közösségi portál. Itt számos könnyen használható funkcióval találkozhatsz: ilyen például a Terhességi kalkulátor, ahol kiszámolhatod a pici várható születését, akár napra pontosan is. Megtudhatod, hogy a terhesség ideje alatt mennyi súlygyarapodás várható, valamint, hogy a magzatnak mekkora a súlya épp abban az időben.
Az adatlapodon belül regisztrálhatod a gyermekedet is, képet tölthetsz fel róla és feltüntetheted a növekedési folyamatát.

Lehetőséged van „családalapításra”is: amennyiben a „párjelölés” funkcióban párodat bejelölöd, akkor az adatlapodon meg fog jelenni ő és a közös gyermekeitek is. Mindketten módosíthatjátok az adataitokat, így a képek és a videók egy közös albumba kerülnek majd.
Saját naplót is vezethetsz az oldalon kisbabád napjairól, magadról és a várandóság alatti élményeidről!


Az Anyuci.hu szemlélete szerint nincs rossz gyerek és nincs rossz szülő. Minden gyerek jó, csak mindegyik másmilyen. Így mindannyian jó szülők és nagymamák vagyunk, még akkor is, ha időnként hibázunk. Ez így természetes. Azonban ha ide kattintottál, biztosan jó szülő vagy, hiszen érdekel minden, ami csemetéddel, vagy leendő kisbabáddal kapcsolatos. Mi pedig segítünk, hogy mindenben a legjobbat adhasd legdrágább kincsednek.

Képek forrása: flickr.com

Cimkék: életmód
Hozzászólások
5db hozzászólás
cache