Köszöntünk az Apuci.hu-n! | Anyuci.hu
Milyen idős a gyermeked?
2009-07-09
1 komment

Köszöntünk az Apuci.hu-n!

Leendő apukák, kispapák és büszke édesapák!

Úgy érzed hamarosan itt az ideje annak, hogy egy egy szuszogó csomagot magadhoz ölelj? Esetleg útban van a várva-várt vagy váratlanul betoppanó csemete? Talán már gyakorló apuka vagy? Akkor jó helyen jársz! Hiszen az Apuci.hu egy olyan – Magyarországon egyedülálló  – közösségi portál, amit azok a férfiaknak böngésznek, akik életük legnagyobb vállalkozására, egyik legnehezebb kihívására készülnek, vagy már nyakig benne vannak.


Ezen a  gyerekvállalás nehéz kérdéseit és kételyeit boncolgató, információkban bővelkedő, oldalon, minden segítséget megtalálsz. Mindent megtudhatsz és mindent megkérdezhetsz, itt nem vagy egyedül a gyereknevelés, gyerekvállalás bizony sokszor nehéz pillanataiban.

Kedvedre barátkozhatsz gyakorlott és kezdő apákkal, akiktől tanácsokat kaphatsz, vagy akiknek éppen a te segíthetsz a tapasztalataiddal. Eloszlatjuk kételyeidet, miközben sokat megtudhatsz a téged érdeklő dolgokról naponta frissülő magazinjainkban, illetve a felhasználók blogjaiban.

Indítunk olyan fórumokat is, ahol az azonos életkorú gyermekek szülei beszélgethetnek egymással. Folyamatosan bővítjük az adatbázisunkat és a cikkeinket, amelyek kifejezetten Neked szólnak. „Férfiasan” és sok humorral körüljárunk egy-egy megoldhatatlannak tűnő problémát, mint például egy kakis csecsemő tisztába tétele, vagy az, hogyan tanítsd meg bringázni az ovis gyerekedet.

Azonban az Apuci.hu nemcsak egy újabb közösségi portál. Itt számos könnyen használható funkcióval találkozhatsz, amilyen az a kalkulátor is, ahol kiszámolhatod csemetéd születését, akár napra pontosan is, vagy a magasságodat beütve megtudod, túlnő-e rajtad a fiad.
Az adatlapodon belül regisztrálhatod a gyermekedet is, képet tölthetsz fel róla és büszkén mutogathatod kollégáidnak, vagy a hasonlóan elégedett „apatársaidnak”.


Az Apuci.hu szemlélete szerint nincs rossz gyerek és nincs rossz szülő. Minden gyerek jó, csak mindegyik másmilyen. Így mindannyian jó szülők és apák vagyunk, még akkor is, ha időnként hibázunk. Ez így természetes. Azonban ha ide kattintottál, biztosan jó apa vagy, hiszen érdekel minden, ami csemetéddel, vagy leendő kisbabáddal kapcsolatos. Mi pedig segítünk, hogy mindenben a legjobbat adhasd neki.

Képek forrása: flickr.com

Cimkék: életmód
Hozzászólások
1db hozzászólás
cache