Milyen idős a gyermeked?
2011-03-01
0 komment

Küldd el anyád a Marsra!

„Vidd ki a szemetet! Edd meg a vacsorát! Írd meg a leckét! Ne feleselj!” Mennyivel is könnyebb lenne a kis lurkók élete egy szabályokhoz ragaszkodó anya nélkül. Megoldás? Lődd ki anyát a Marsra!


Egy márciusban filmvászonra kerülő amerikai film igen figyelemfelkeltő humorba ágyazva mutatja be, miért is van szükség az anyákra és mihez is kezdenének a gyerekek nélkülük. A kilencéves főhős, Milo anyukáját marsbéli lények rabolják el, hogy ellopják „anyaságát” és azt odaadják a Marslakó csemetéknek. Milo legyőzve félelmét lenyűgöző bolygóközi kalandok sorozatán megy keresztül, hogy anyukáját visszaszerezze, mindeközben pedig kijátssza a vörös bolygó igencsak furcsa lakóit.

Az Anyát a Marsra című alkotás ismert alkotógárdája most sem fog csalódást okozni. A Karácsonyi Ének és a Polar Express után most egy izgalmakkal és poénokkal teli történetet mutatnak be.

Az egész család számára fantasztikus szórakozást kínáló filmet az érdeklődők 3D-ben is megtekinthetitek a hazai mozikban, de addig is kedvcsinálónak íme az előzetes:

 

Cimkék: család
Hozzászólások
0db hozzászólás
cache