Milyen idős a gyermeked?
[ Terhesség kezdete - 24 éves ]
2011-04-01
0 komment

Lim-lom, el nem dobom! (x)

Így a tavaszi nagytakarítás időszakában nemcsak arra törekszünk, hogy otthonunk felfrissüljön, de arra is, hogy régi, megunt vagy már használaton kívüli holmijainktól, kisebb-nagyobb bútorainktól megszabaduljunk. Ám mi van akkor, ha nincs szívünk megválni tőlük, hiszen lehet, hogy egyszer még hasznukat vehetjük?

Ilyenkor több lehetőség közül is választhatunk. Például egy nagy sóhajjal nyugtázhatjuk, hogy a felesleges holmink továbbra is útban lesz, fogja a port. Azaz marad minden a régiben. Esetleg megpróbáljuk bezsúfolni a garázsba. Egy kicsit ugyan nehezebb lesz beállni a kocsival, de majd óvatosabbak leszünk.

Továbbá lehet, hogy a nagyiéknál is van még hely - a padláson. Majd jól befóliázunk mindent, és reménykedünk, hogy az egerek nem rágják szét a csomagolást és annak tartalmát.

Ha társasházban lakunk, ott a közös tároló helyiség. Igaz, hogy oda már egy májkrémes doboz sem férne be, de mi nem ismerünk lehetetlent! Meglehetősen tűzveszélyes is a túlzsúfolt tároló, de hát eddig se történt semmi baj…

Mosolygunk? Valljuk be, hogy bizony-bizony, mi is ezekre a megoldásokra szoktunk fanyalodni. Holott létezik sokkal kényelmesebb módja is talonba tenni éppen felesleges, de egyszer még lehet, hogy ismét befogható dolgainkat: bérelhetünk egy miniraktárt. Na nem olyan nagy hodályt, mint amelyekben a krimisorozatokban szokták halomra lőni egymást. Ha csak 1-2 négyzetméterre van szükségünk, akkor csupán annyit. Az Euro Mini Storage-nál lehetőségünk van rá. Ráadásul rendezett környezetben, ahova autónkkal is beállhatunk, kényelmesen és diszkréten ki- és bepakolhatunk, továbbá igény szerint ezt akár a nap 24 órájában bármikor megtehetjük. Értékeink védelméről a raktárszobákba beszerelt riasztókon kívül a kamerarendszer gondoskodik, emellett a raktárak füstjelzőkkel is felszereltek, de ha még ez sem elég, biztosítást is köthetünk az ott tárolt dolgainkra.

Nem is hangzik rosszul? Akkor irány az Euro Mini Storage!

www.euroministorage.hu

 

Cimkék: életmód
Hozzászólások
0db hozzászólás
cache