Milyen idős a gyermeked?
[ Terhesség kezdete - 18 éves ]
2010-12-07
0 komment

Mi kerül a fa alá? – Ajándékötletek az egész családnak (x)

Nemsokára ránk köszönt az év talán legszebb ünnepe és az az érzés, amit hozzátartozóink iránt táplálunk, talán még jobban felerősödik. A csodaszép terített asztal és a meghitt légkör mellett szeretetünket ajándékainkkal is kifejezzük…

Minél nagyobb a szeretet, annál nagyobb az ajándék?

A kérdésre egyszerű a válasz: nem a méret és az érték a lényeg, sokkal inkább az, hogy tiszta szívből adjunk, önzetlenül, és a jó példával előállva gyermekeink is ezt tanulhatják meg. Tudjuk, hogy nem egyszerű kisgyermekkel, a háztartási teendők mellett még saját kézzel ajándékokat is készíteni mindenkinek, viszont arra törekedhetünk, hogy a gazdaságosságot szem előtt tartva olyat vegyünk, ami hasznos és nem kerül később a fiók mélyére.

Ideális ajándék? Könnyen, gyorsan, hasznosat!

Ne essünk abba a hibába, hogy egy ötvennegyedik bögrét csomagolunk be a fa alá és hogy a gondosan kiválasztott ajándékunk a fiók mélyére, elfelejtve, hasznavehetetlenül végezze. Igyekezzünk olyat adni, aminek biztos hasznát veszik szeretteink! Mondjunk tippeket? Derékmelegítőt, melegítőpárnácskákat, ágymelegítőt a fázós napokra, stretching DVD-t és jógamatracot az egészséges életmódot követőknek, laptoppárnát, speciális övtáskát a praktikusaknak, tiniknek, hordozókendőt, mellszívót, bébimonitort kismamáknak, mindezt ráadásul igen kedvező áron! És a legkisebbeknek mit hozzon a Jézuska? Olyat, ami játékosan fejleszti képességeit: Rody lovacskát, tanulószőnyeget, különleges építőjátékot vagy Activity Ballt!

Nem tudsz dönteni? ITT mindenkinek találsz jó ajándéktippeket, legyen az nő, férfi, gyerek, vagy nagyszülő! Egyrészről sokat spórolhatsz, másrészről időt és energiát takarítasz meg, hiszen mindent egy helyen intézhetsz és elkerülheted a hosszú sorokban tolongó tömeget, a felesleges bosszúságot! Ne feledd: „Egy ajándék éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották.” (Thyde Monnier)

 Nxereményjáték!

Válaszolj az alábbi három kérdésre és egy bodyART basic DVD-vel lehetsz gazdagabb az RMed jóvoltából!

1, Mikor van szenteste?

a, december 24.

b, december 25.

c, december 26.

2, A következők közül melyik ajándék tipp nem szerepel a cikkben?

a, laptoppárna

b, Rody lovacska

c, karóra

3, Mi kap kitüntetett szerepet a bodyArt gyakorlatok végzése közben?

a, légzés

b, izzadás

c, méregtelenítés

E-mail: nyerj@anyuci.hu

Beküldési határidő: 2010. december 13.


Cimkék: szabadidő
Hozzászólások
0db hozzászólás
cache