Milyen idős a gyermeked?
[ Terhesség kezdete - 24 éves ]
2012-04-10
0 komment

Örök emlék a babáról (x)

Mikor először tartod a karjaidban, el sem hiszed, hogy ez igaz, hogy ez a csöppség a gyermeked, aki ahogy telnek-múlnak az évek beszélni kezd, megteszi az első lépéseit, majd beül az iskolapadba, szakmát szerez, és egyszer csak saját gyermekét fogja ugyanúgy magához ölelni, mint te most őt.


A pillanat elszáll, emléke örökre megmarad. Manapság pedig már dokumentált formában is újra élhetjük ezt a nagyszerű érzést, hiszen a technikának köszönhetően fényképen is megörökíthetjük. Azonban az is sokat számít, hogy milyen formában tároljuk ennek, és a számos ezt követő felemelő pillanatnak az emlékét. Egyszerűen a merevlemezen, CD-re, DVD-re kiírva vagy netán olyan formában, melyet bárhol, bármikor elővehetünk, azaz albumban. Csakhogy az albumokba ragasztgatni kell a képeket, ha nem vagyunk ügyesek, azok sérülnek, idővel kipotyognak belőle, és így kedves emlékeink tűnhetnek el. Azonban, ha a fotókönyv formát választjuk, akkor ezt elkerülhetjük.

Hogyan is lehet fotókönyvünk? A CEWE FOTÓKÖNYV segítségével. Egészen kisméretű füzettől az egészen nagy, akár 130 oldalas fotókönyvig. Nem kell mást tennünk hozzá, minthogy letöltjük a Cewe.hu - Fotókönyv aloldaláról az ingyenes szerkesztő programot, és az utasításokat követve összeállítjuk a könyvünket, mely szöveget is tartalmazhat, továbbá számos háttér közül válogathatunk. A véglegesített könyvet online is megrendelhetjük, ám ha nem bízunk az Internetben, akkor CD-re is kiírhatjuk, és bevihetjük a szóban forgó weboldalon jelzett fotószolgáltató helyek egyikére. A nyomtatás, a lap és a kötés (mely lehet vászon vagy például kemény is) minősége mind a két esetben garantált. Ráadásul mindez már 1990Ft-tól elérhető, ami tulajdonképpen elenyésző ahhoz képest, hogy egy nagyon szép, örök emléket kapunk így gyermekünkről.

CEWE FOTÓKÖNYV szoftver letöltés >> 
Cimkék: család
Hozzászólások
0db hozzászólás
cache