Milyen idős a gyermeked?
[ Terhesség kezdete - 24 éves ]
2012-10-30
0 komment

Te hogy kötöd?

Habár a 2010. január 1-je után vásárolt gépjárművekre már év közben kell megkötni a kötelezőt, még mindig rengeteg olyan jármű közlekedik az utakon, melyek számára a biztosítóváltás lehetősége év végén jön el.

Ha nem figyelünk, a „kötésünk” fájón sikerülhet, és sajnos nem lehet olyan könnyedén lebontani, mint egy elfuserált pulóvert – kerek egy évet kell várnunk, hogy kedvezőbb feltételekhez juthassunk. Ez nagyon sok idő, ráadásul akár egy jobb télikabát árába is belekerülhet…

 

A Biztosítók.hu Alkusz Kft. termékmenedzsere, Szabó Tímea, fontosnak tartja, hogy a lehető legtöbb lehetőséget számba vegyük. Erre kínálnak kiváló megoldást az online kgfb kalkulátorok, melyek segítségével több biztosító ajánlata közül válogathatunk pusztán néhány perc ráfordítással. „Érdemes figyelmesen elolvasni és kitölteni a kalkulátorok kérdéseit, mivel így számos kedvezményhez juthatunk.” – tanácsolja a szakember.

Természetes törekvés, hogy az ember szeretné a lehető legjobb feltételekkel megkötni kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását, azonban Tímea szerint megéri éves szinten néhány ezer forint plusz költségért cserébe extra szolgáltatásokat is belefoglaltatni a kötelezőbe, hogy ha netán baj történik, akkor azt a lehető legkisebb mértékben érezzük meg.

Végül, de nem utolsó sorban, Tímea felhívja a figyelmet az árgarancia kérdésére is. Bárhol is kötjük kgfb-nket, ügyeljünk rá, hogy garantálják, hogy a biztosítási kötvényünkön is a kikalkulált díj fog szerepelni.

Tipp:

A Biztosítók.hu Alkusz Kft. ingyenes online kgfb kalkulátorának a segítségével néhány perc alatt meg lehet tudni, hogy megéri-e biztosítót váltanunk, és ha igen, melyik társaságnál érdemes megkötnünk 2013-as kötelező biztosításunkat. Az új szerződés az országban található mind a 15 biztosítóval szerződésben álló Biztosítók.hu Alkusz Kft.-n keresztül is megköthető, a teljes körű ügyintézést magába foglaló szolgáltatás díjtalan.

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás kalkulátor»

Hozzászólások
0db hozzászólás
cache