Milyen idős a gyermeked?
[ Terhesség kezdete - 18 éves ]
2011-10-24
0 komment

Tipegők parkoló pályán…

Az anyukáknak nem mondunk újdonságot: a gyerekek pár hónap alatt egy komplett ruhatárat képesek kinőni. Mivel a csinos kis rucikhoz, édes kis tipegőkhöz emlékek és érzések is kötődnek, így talán az sem újdonság, hogy nehezen válunk meg tőlük. Hogy kukába kerüljön, szóba se jöhet, maximum elajándékozzuk, ha pedig szeretnénk még a jövőben gyereket, akkor gondosan elraktározzuk. Na de hol?

Egy idő után mindenhol… Szekrényekben, zsákokban, padláson, a nagymamáknál, csak hogy megmentsük az újonnan érkező baba számára, és természetesen ezzel együtt, ha eljön az idő, egy csomót spóroljunk. Aztán a helyzet egyre tarthatatlanabbá válik, mert a ruhák mellé odatesszük a kinőtt járókát, az egyelőre szükségtelen etetőszéket, a kisbiciklit, a játékokat… Ismerős a helyzet? Akkor most végy egy mély lélegzetet és figyelj jól!

Anyukaként én is felhalmoztam mindent, hogy a második gyereknek a pelenkán kívül semmit ne kelljen pluszban venni. Én is stresszeltem a zsákok és dobozok miatt mindaddig, amíg meg nem találtam a világ talán legjobb megoldását, mellyel a „kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad” alapon tudtam dönteni. Beraktam mindent egy mini raktárba… Nem nagy ördöngösség: a kifejezetten erre a célra épült Euro Mini Storage raktárépületekben mindenki akkora tárolót bérel, és az után fizet, amekkorára szüksége van. Csak annyi a dolgunk, hogy eldöntjük, mit szeretnénk tárolni, mennyi időre, kiválasztjuk a nekünk megfelelő tárolót és biztonságosan elcsomagoljuk a tárolandó dolgokat.


Budapesten, az M5-ös autópálya mellett található mini raktárak praktikus és biztonságos módját kínálják az értékek tárolásának, akár hosszabb távról, akár csak egy átmeneti időszakról legyen szó. Természetesen amellett, hogy értékeidet állandó védelemben részesítik, egy chipes beléptető kártya segítségével a nap bármely órájában hozzáférhetsz a csomagokhoz. Az épület 36 kamerával van megfigyelve, a raktárszobák külön riasztóval és füstjelzővel rendelkeznek, de a biztonsági személyzet is nyitva tartja a szemét. Ráadásul nem is olyan drága, hogy egy háztartás ne tudná ügyesen kigazdálkodni.


Nekünk nagyon bejött, így azóta nem csak a kinőtt ruhákat, de az időszakosan használt játékokat is itt tartjuk. Nyáron becuccoljuk a szánkót, hólapátot, síléceket, télen pedig bekerül a kismedence, homokozó, hinta. Ezen a Facebook és Twitter oldalon pedig rendszeresen elolvasom, milyen új ötleteket adnak! Neked is ajánlom csakúgy, mint a mini raktárak oldalát a www.euroministorage.hu-t.

AKCIÓ! Az Euro Mini Storage szolgáltatását a Kuponmánia.hu jóvoltából mostóriási kedvezménnyel veheted igénybe. A 4 és 6 hónapos bérleti díjból egyaránt 80% engedményt kapsz az akciós kuponokkal. A 4 hónapos kedvezményt itt találod, a 6 hónapos kedvezményt pedig itt éred el. »

Hozzászólások
0db hozzászólás
cache