Milyen idős a gyermeked?
[ Terhesség kezdete - 18 éves ]
2010-11-09
0 komment

Üdítő Sztárportré

A manapság mindent elöntő bulvártengerben üdítő szigetként van jelen egy olyan fórum, ahol a hangsúly az értékekre, valós érdemekre helyeződik. Ez a Sztárportré dióhéjban, melynek az országban párját ritkító tartalmán kívüli másik különlegessége, hogy nem egy adott médiumon keresztül jut el hozzánk.

A Molnár Szabolcs által készített sztárinterjúkat 18 rádiócsatorna sugározza az ország minden pontján, valamint a Sztárportré.hu weboldalon is meghallgathatók a beszélgetések. Így a 2007-ben elhunyt, szárnyai alól számos neves operaénekest és a könnyűzenében is ismert előadót útjára indító énekpedagógus, Sík Olga emléke előtt tisztelgő vallomások is egykori tanítványaitól."Pillanatok alatt egy nyitott könyv lettem előtte.

Valahogy éppen ez az egyik legjobb módszer, mert a hangszerünk a torkunkban van, és ahhoz, hogy hozzá tudjon szólni, nyúlni, nekünk szoros, jó barátságban kellett lennünk. Nekem elmondta, hogy nagyon szerette a férfiakat, imádta a férjét, de annál jobban nem érezte magát, mint amikor - még fiatalabb korában - énekelt, és nagyon jól sikerült egy áriája.

Olga néni azt mondta, hogy egy énekesnő csak akkor kész énekesnő, amikor meghalt. Addig mindig törődni kell a hangszerrel, és tanulni kell, tovább fejlődni." – emlékszik vissza Csepregi Éva Olga nénire.

A teljes interjú, melyben Csepregi Éván kívül Sárközi Anita, László Boldizsár, Fekete Tímea és Barabás Miklós osztják még meg velünk gondolataikat Sík Olgáról, ITT hallgatható meg a Sztárportré.hu-n.

Sztárportré.hu

Cimkék: szabadidő
Hozzászólások
0db hozzászólás
cache