Milyen idős a gyermeked?

Súgó

Néhány szó a bal oldali menükről:

Profilszerkesztő:

Ebben a menüben módosíthatod/tekintheted meg a saját adataidat. Az első sorban választhatod ki, hogy az adatlapod szeretnéd megtekinteni

Beállításaim:

Itt állíthatod be, hogy az utolsó belépésed ideje, illetve az ismerőseid listája publikus legyen, vagy se.

Továbbá itt rendelkezhetsz arról, hogy az oldalon történő eseményekről milyen értesítést kérsz.

Módosíthatod jelszavad és e-mail címed is, illetve ha meghoztad a drasztikus döntésed, hogy törlöd magad az oldalról, akkor azt is itt tudod megtenni.

Napló

Itt hozhatod létre internetes naplódat.

Gyerekeim:

Itt hozhatod létre gyermekeid adatlapját. Képet tölthetsz fel róla, és naplóban vezetheted a fejlődést.

Kapcsolataim:

Itt nézheted meg, hogy kik az ismerőseid, illetve azokat, akikről értesítést kaptál, hogy ismerősnek jelöltek, továbbá a megfelelő menüpontra kattintva azok listáját is megnézheted, akiket ismerősnek jelöltél, de még nem igazoltak vissza.

Továbbá itt kezelheted a Tiltólistád, és az album hozzáférést kérőket is.

Párom:

Ebben a menüpontban lehetőséged van párjelölést kezdeményezni. Ha valaki a jelölésedet elfogadja, akkor a neve meg fog jelenni az adatlapodon. Bizonyos funkciók, mint a kép- és videó album valamint a gyermekek adatlapja közös lesz. Mind a ketten módosíthatjátok.

Amennyiben valamelyik fél felbontja a kapcsolatot, akkor csak azok a képek és videók maradnak az adatlapodon, amiket te töltötted fel. A gyerek/gyerekek adatlapja pedig duplikálódni fog, tehát mindkettőtök adatlapján külön-külön fog megjelenni.

Levelek:

Itt találod a rendszerüzeneteidet (feltéve, ha a beállításokban nem rendelkeztél másképp), illetve a többi felhasználótól kapott üzeneteket, és természetesen Te is itt tudsz az ismerőseidnek új üzenetet küldeni.

A postaládádban lehetőséged van saját könyvtárat létrehozni, így külön könyvtárban tudod gyűjteni bizonyos ismerőseid leveleit. Ehhez használd a jobb oldalon található mappalétrehozás funkciót!

Meghívók:

Itt küldhetsz ismerőseidnek meghívót, és ajánlani tudod másoknak is az oldalt. Továbbá itt a megfelelő menüre kattintva (Elküldött meghívók) megnézheted azok listáját, akiknek meghívót küldtél.

Ha a myVIP-ről meg szeretnéd hívni az ismerőseidet, akkor azt is ebben a menüben teheted meg (myVIP ismerősök)

Keresés:

Itt a regisztrált felhasználók között keresheted meg barátaidat, ismerőseidet illetve azt, akit párodnak szeretnél jelölni. A különböző keresési opcióknak köszönhetően nem lesz nehéz megtalálni őket az oldalon.

Naplók:

Ennél a funkciónál böngészhetsz a többi felhasználó oldalon vezetett naplói között, és ha kedvet kapsz, akkor sajátot is indíthatsz (Új bejegyzés írása)

Faliújság és a Fórum:

A fórumban különböző témákkal kapcsolatban „topicokban” oszthatod meg a véleményed a többi felhasználóval. A faliújságon pedig a felhasználóinkkal kapcsolatos aktualitásokat olvashatod, és Te is megoszthatod a többiekkel vagy ismerőseiddel a legfontosabb eseményeket az életedből.

Apróhirdetés:

Ebben a menüben keresgélhetsz a különböző aprók között, vagy itt tölthetsz fel Te is egy új hirdetést

Képek és Videók:

Ebben a menüben feltölthetsz magadról képeket, illetve videókat (Saját képek/videó feltöltése), továbbá itt böngészhetsz a különböző képek/videók között, amit a többiek töltöttek fel magukról és kedvenceikről.

Néhány szó az adatlapok jobb oldalán található menükről:

A felhasználó nagy képe alatt (jobb oldalon) 3 mutató található:

Pontszám:

A felhasználóink szavazhatnak egymásra pozitív és negatív pontokkal. Mindenki csak egyszer szavazhat, viszont azt az egy szavazatot bármikor módosíthatja. A szavazatok mellé természetesen lehet rövid véleményt is, vagy okfejtést írni.

Az „Adatlap” menüre kattintva újra betöltődik a felhasználó adatlapja.

A „Levelet írok neki” linkkel üzenetet küldhetsz a felhasználónak.

A „Fényképei” menü segítségével megtekintheted a felhasználó által feltöltött képeket.

A „Gyerekei” menüre kattintva megmutatja a rendszer a felhasználó gyermekének/gyermekeinek adatlapját

Az „Ismerősei” link segítségével megtekintheted az ismerőseit feltéve, ha a láthatóságát nem tiltotta le.

„Ismerősnek jelölöm egy gyermekemmel” ez csak akkor jelenik meg, ha ő még nem az ismerősöd, és ennek segítségével ismerősnek jelölheted, és ha ő is visszaigazol, akkor megjelentek egymás ismerős listáján.

„Ismerős törlése” akkor használhatod, ha nem akarod, hogy szerepeljen ismerőseid listáján.

„Tiltólistámra veszem” funkciót csak akkor használd, ha az illető zaklat, vagy egyszerűen nem tudod elviselni. Így nem fog tudni ismerősnek jelölni, és üzeneteket küldözgetni neked.

„Bejelentést teszek róla” ezt a funkciót csak akkor használd, ha a felhasználó megsértette a szabályzatunkat.

„Faliújság üzenetei” ennek a linknek a segítségével csak ennek az egy felhasználónak a faliújság üzeneteid tudod megnézni, és a válaszok illetve az előzmények segítségével kiválogathatod a beszélgetéseit a faliújságon.

cache